Boka julbord i Skokloster

Brunzell Design har hjälpt Skokloster Hotell & Restaurang att marknadsföra 2019 års julbord. Webbfilm, affisch, annons etc. Läs mer > https://www.visitskokloster.se/post/skoklosters-julbord Boka > https://julbordsguiden.se/skoklosters-julbord

Senaste årets Entré tidningar.

Ämnena har varierat under det senaste året. Mode, koreografi, hälsa, socialt företagande, gröna innovationer och mycket, mycket mer…

Nya numret av Entré har kommit.

Nya numret av Entré har kommit. Temat i detta nummer handlar om “gröna innovationer”. »De gröna näringarna är på väg in i en era där robotisering, elektrifiering, AI och big data är lika viktigt som agronomi och klassisk teknik. För att öka innovationstakten har flera stora forsknings- och utvecklingsinitiativ startats i Sverige. Entré nr 3, 2019 har grön innovation som tema, och vi rapporterar om ny teknik som både är hållbar och effektiv.« Läs mer: http://www.esbri.se/tidning.asp?link=senaste_nr .

PRENUMERERA PÅ BRUNZELL DESIGNS NYHETSBREV
BRUNZELL DESIGN

Brunzell Design har över tjugofem års erfarenhet av design, marknadsföring och illustration. Alla dessa år har resulterat i en gedigen kunskap som följer med in i alla projekt, stora som små.

Brunzell Design bedriver sin verksamhet i huvudsak i och runt Stockholm, Uppsala, Enköping men tar gärna emot uppdrag från hela landet.

  • Facebook - Vit Circle
  • Twitter - Vit Circle
  • Instagram - Vit Circle
  • Linkedin - Vit Circle

HÖR AV DIG TILL BRUNZELL DESIGN