NYA NUMRET AV TIDNINGEN ENTRÉ ÄR SKICKAD TILL TRYCKERIET

Ovan ser ni nya numret av tidningen Entré (nummer 4-2019). Tidningen är precis skickat till tryckeriet och kommer ut strax före jul. Entré är en informationstidning till forskningsinstitutet Esbri*. Tidningens syfte är att 4 gånger per år åskådliggöra forskningen om entreprenörskap och innovation. Sedan första numret av tidning har det sammanlagt blivit hela 72 nummer!!! Genom åren har layouten förfinats i omgångar och blivit både snyggare, bättre och roligare att jobba med. Man kan säga att tidningen blivit lika seriös i layouten som textinnehållet… * Esbri = Institutet för entreprenörskaps- och småföretagsforskning. http://www.esbri.se Behöver du och ditt företag hjälp med en medlemstidnin

NY WEBBPLATS TILL LC BILCENTER

LC BILCENTER är en bilskadeverkstad i Bålsta som i huvudsak lagar personbilar och husbilar som på ena eller andra sättet blivit skrockskadade. LC Bilcenter samarbetar med de flesta försäkringsbolag och har som mål att skadorna på varje bil skall lagas hantverksmässigt professionellt och så nära ursprungsskick det bara är möjligt. För att berätta detta uppdaterade vi deras hemsida så att den mer speglar deras professionella approach och inställning. Resultatet blev en mörk sida med orange och gult som accentfärger. Baserat på deras grafiska profil. Välkommen till: lcbilcenter.com Behöver du och ditt företag hjälp med en hemsida, kampanjsida eller liknande? Hör av er!

PRENUMERERA PÅ BRUNZELL DESIGNS NYHETSBREV
BRUNZELL DESIGN

Brunzell Design har över tjugofem års erfarenhet av design, marknadsföring och illustration. Alla dessa år har resulterat i en gedigen kunskap som följer med in i alla projekt, stora som små.

Brunzell Design bedriver sin verksamhet i huvudsak i och runt Stockholm, Uppsala, Enköping men tar gärna emot uppdrag från hela landet.

  • Facebook - Vit Circle
  • Twitter - Vit Circle
  • Instagram - Vit Circle
  • Linkedin - Vit Circle

HÖR AV DIG TILL BRUNZELL DESIGN