Alla måste vi göra vad vi kan i dessa coronatider

Uppdaterad: 15 jun 2020

Nu har jag bestämt mig! Alla måste vi göra vad vi kan i dessa eländiga coronatider och hjälpa det lokala näringslivet så gott vi kan!


Därför skall jag göra vad jag kan för att stötta min kommuns lokala företag. En åtgärd jag kan bidra med är att jag (åtminstone fram till semestern) kommer att minska mitt arvode för kommunens företag från det rekommenderade brancharvodet på 900-1000:- per timme till 600:-. Allt som krävs är att företaget ifråga är registrerat i Håbo kommun. Inget uppdrag är för stort eller för litet...


Välkommen!
BRUNZELL DESIGN

Brunzell Design har över tjugofem års erfarenhet av design, marknadsföring och illustration. Alla dessa år har resulterat i en gedigen kunskap som följer med in i alla projekt, stora som små.

Brunzell Design bedriver sin verksamhet i huvudsak i och runt Stockholm, Uppsala, Enköping men tar gärna emot uppdrag från hela landet.

  • Facebook - Vit Circle
  • Twitter - Vit Circle
  • Instagram - Vit Circle
  • Linkedin - Vit Circle
  • Spotify - Vit Circle

HÖR AV DIG TILL BRUNZELL DESIGN