Jag sänker mitt arvode i coronatiderNu har jag bestämt mig!

Alla måste vi göra vad vi kan för att hjälpa näringslivet i dessa eländiga coronatider! Därför fortsätter jag erbjudandet med att minska arvodet från det rekommenderade brancharvodet på ca 900–1000:- per timme till 700:- (600:- för företag verksamma i Bålsta). Allt som krävs är att du, före den 1 augusti, skriver en offerförfrågan här.

Inget uppdrag är för stort eller för litet... Välkommen!BRUNZELL DESIGN

Brunzell Design har över tjugofem års erfarenhet av design, marknadsföring och illustration. Alla dessa år har resulterat i en gedigen kunskap som följer med in i alla projekt, stora som små.

Brunzell Design bedriver sin verksamhet i huvudsak i och runt Stockholm, Uppsala, Enköping men tar gärna emot uppdrag från hela landet.

  • Facebook - Vit Circle
  • Twitter - Vit Circle
  • Instagram - Vit Circle
  • Linkedin - Vit Circle
  • Spotify - Vit Circle

HÖR AV DIG TILL BRUNZELL DESIGN