top of page

Metalfestivalen BOBFEST får hjälp med ny hemsida!

Den kristna hårdrocksfestivalen BOBFEST får hjälp med nya hemsidan av Brunzell Design.


Den 16 mars 2024 kommer denna klassiska festival återuppstå i Norrköping. Brunzell Design blev kontaktade om att hjälpa till med en hemsida i WIX till festivalen. Temat skulle vara "Valley of the Dead Bones" (De förtorkade benen) från Hesekiel 37:1-14 i Bibeln. Vilket skapar ett hårdrockigt tema med skelett av döda som återkommer till livet. Som konceptbild använde vi Gustave Dorés illustration från 1866.


Text från BOBFREST hemsida:


Våren 2024 har det gått 25 år sedan den allra första upplagan av metalfestivalen Bobfest hölls. Det är något som är värt att fira. För en dag och en kväll kan du nu få återuppleva den härliga stämningen som rådde på Bobfest. Hör du till skaran som helt missade festivalen är detta din chans att bli en bobfestare även du.


Mellan åren 1999 och 2005 hölls sju upplagor av Bobfest med start i Stockholm och fortsättning i Linköping. Under dessa år hann runt 50 olika band, både från Sverige, Europa, USA och Asien, spela på festivalen. Störst publik nådde festivalen under sitt sista år 2005 då amerikanska thrash-legenderna i Tourniquet headlineade med en konsert som senare släpptes på DVD.


Bobfest handlade dock inte bara om konserter. En viktig del var även gemenskapen och gudstjänsterna. Tillsammans med den amerikanska hårdrockspastorn Bob Beeman (aka Pastor Bob) skapade Bobfest-teamet ett koncept där fokus låg lika mycket på att möta Gud, dela nattvard och lovsjunga som att headbanga till sitt favoritband.


När Bobfest nu återvänder är det med samma koncept som när det begav sig. Det blir en eftermiddag fylld av gemenskap och undervisning, följt av en festkväll där fyra klassiska Bobfest-band och ett nytt kommer spela. Denna upplaga av festivalen är dock en ”limited edition” med ett begränsat antal biljetter, så för att inte gå miste om detta historiska event gäller det att säkra din biljett i tid!


Vi ses på Bobfest!BESÖK HEMSIDAN HÄR:
Bobfest hemsida
Bobfest hemsida

Bobfest hemsida
Bobfest hemsida


60 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page