top of page

Brunzell Design rekommenderar!

Utan att vara det minsta partisk vill jag rekommendera min bror Niclas Brunzell.

Letar du efter någon som kan föreviga er personal, er styrelse eller ledningsgruppen behöver du inte leta längre. Det är bara att kontakta fotograf Niclas Brunzell!

Niclas är noggrann, professionell och har öga för detaljer. Vidare har han en konstnärlig ådra som bland annat givit skivomslag och annat kommersiellt material den där lilla extra touchen. Otaliga är de artister, musiker, makthavare och mediapersonligheter som förevigats via Niclas skarpa kameraöga. Se mer på: www.niclasbrunzell.com

PS) För att få det där lilla extra helhetsgreppet rekommenderar både jag och min bror att ni anlitar oss båda samtidigt. Niclas som fotograf och mig som grafisk formgivare. Detta är inte bara smart för att uppnå ett slående helhetsintryck. Det är också tidsbesparande och ett väldigt ekonomiskt alternativ. Se mer på: www.identitetsdesign.se

Jag lyckades! Detta blev ett helt opartiskt inlägg … 😉

Trevlig helg!

This slideshow requires JavaScript.

2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page