top of page

Därför skall ni välja WIX till er företagshemsida!

Uppdaterat: 24 mars 2023

Att skapa en hemsida kan kännas överväldigande för många företag. Det finns många alternativ att välja mellan när det gäller webbdesignplattformar den ena krångligare och svårare än den andra. Och så finns det verktyg som gör att processen kan kännas lättare och mindre stressig. Ett sådan verktyg är en content management(1) plattform som vuxit rejält i popularitet på senare tid. Vi talar naturligtvis om WIX som är en molnbaserad webbdesignplattform.Att ha en professionell hemsida är viktigt för alla typer av företag och organisationer, oavsett om det är en liten start-up eller ett större företag. Med en hemsida når man ut till potentiella kunder, marknadsföra sina produkter eller tjänster, och bygger starka kundrelationer.


En av de mest populära plattformarna för att skapa en företagshemsida är WIX. Fördelarna med att använda detta verktyg för att bygga en framgångsrik internetnärvaro är många.


En av de största fördelarna är WIX användarvänlighet och flexibilitet. Plattformen är förhållandevis enkel att använda och kräver inga programmeringskunskaper utan har istället ett intuitivt designgränssnitt som gör det smidigt att skapa professionella hemsidor. Dessutom erbjuder WIX ett brett utbud av grundmallar och andra alternativ som ger möjligheten att skapa unika och anpassade hemsidor som verkligen representerar varje företags varumärke.Kommunikation och kundrelationer

Men det är inte bara det smidiga sättet att bygga hemsidor som gör WIX speciellt. När det gäller kommunikation och kundrelationer erbjuder WIX ett antal verktyg som kan hjälpa till att interagera med företagets kunder på ett effektivt sätt.


Man kan till exempel använda WIX:s marknadsföringsverktyg för att skapa kampanjer och erbjudanden till kunderna. Detta är ett kraftfullt sätt att bygga starka kundrelationer och öka försäljningen.


WIX erbjuder också integrerade chattverktyg, vilket ger en möjlighet att kommunicera direkt med besökarna på hemsidan i realtid. Detta är ett utmärkt sätt att svara på frågor och hjälpa potentiella kunder att hitta det de letar efter.


Dessutom kan man använda WIX:s integrerade CRM-verktyg (Customer Relationship Management(2) ) för att hantera kundrelationerna och följa upp potentiella kunder på ett systematiskt och organiserat sätt. Med WIX-CRM kan man till exempel skicka nyhetsbrev, göra inlägg i sociala medier, offerera och fakturera med mera.


Responsiv (skalbar) design

En annan fördel med att använda WIX är dess responsiva design, vilket innebär att hemsidan kommer att se bra ut på alla enheter, oavsett om det är en stationär dator, en mobiltelefon eller en surfplatta. Detta är särskilt viktigt i dagens mobila värld, där allt fler människor använder sina mobiltelefoner för att söka efter produkter och tjänster online.
Med appen Spaces i mobilen är du alltid kundorigenterad

Vi får inte glömma att nämna WIX egen mobilapp som heter Spaces. Denna app gör det enklare att hantera företagets kundrelationer genom att via en digital mobilplattform göra det möjligt att kommunicera med kunder och arbetskollegor/teammedlemmar var man än befinner sig. Här är några av de främsta fördelarna med att använda Spaces för att underlätta kommunikationen och relationerna till kunderna och medarbetarna:


En gemensam plattform i centrum:

Spaces är en plattform där man kan hantera alla sina kundrelationer. Man kan kommunicera med sina kunder, hålla koll på sina projekt och samarbeta med sitt team – allt på samma plats. Detta gör det enklare att hålla reda på allt och förhindrar att man behöver använda flera olika verktyg för att hantera kundrelationen.


Ökad produktivitet internt:

I Spaces kan man enkelt samarbeta med sitt team/kollegor och hantera sina projekt. Man kan tilldela uppgifter till varandra och spåra framstegen i realtid. Detta gör det enklare att hålla koll på vad som händer i olika projekt och ökar produktiviteten på företaget.


Bättre kundservice:

Spaces gör det enklare att hantera sina kundrelationer genom att ge företaget en digital plattform där man kan kommunicera med sina kunder direkt. Man kan besvara kundfrågor, lösa problem och tillhandahålla support på ett snabbt och effektivt sätt. Man kan även skapa rabatter, erbjudanden och skapa bokningar. Detta ökar kundnöjdheten och bygger starka kundrelationer.


Anpassningsbara arbetsflöden:

I Spaces ges möjligheten att skapa anpassningsbara arbetsflöden som passar företagets behov. Man kan skapa olika arbetsflöden för olika projekt och olika uppgifter för olika medarbetare, vilket gör det enklare att organisera och hantera företagets olika projekt.


Spaces kan med andra ord vara en värdefull tillägg till företagets verktygslåda om man vill underlätta kundrelationerna och hantera sina projekt mer effektivt. Genom att skapa en gemensam plattform för att kommunicera med kunderna och samarbeta inom företaget, kan appen hjälpa till att öka produktiviteten, förbättra kundservicen och bygga starkare kundrelationer.
Slutligen är det också värt att nämna WIX:s prisvärda och flexibla prenumerationsalternativ (där även kostnaden för webbhotellet ingår). Man kan välja mellan olika planer som passar den budget och det behov ert företag har. Detta gör det lätt och smidigt att komma igång med att skapa en ny hemsida utan att behöva investera för mycket pengar eller tid.Vill ni ha en hemsida gjord i WIX och ta del av alla de fördelar det innebär?

Kontakta då Brunzell Design så skall vi se vad vi kan göra...


Brunzell Design är med i WIX partnerprogram

 

1 ) Content Management = Innehållshantering

2 ) Customer Relationship Management = Kundrelationshantering


33 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page