top of page

I hårdare tider...

I tider av ekonomiska svårigheter tenderar företag att skära ner på sina marknadsföringsbudgetar. Detta kan dock vara kontraproduktivt eftersom det minskar deras synlighet och gör det svårare för dem att attrahera nya kunder.I tider av ekonomiska svårigheter behöver företag nya goda råd
I tider av ekonomiska svårigheter behöver företag nya goda råd

 

Att minska på marknadsföring och kommunikation när det är ekonomiskt tufft kan verka lockande för företag som vill spara pengar. Men det kan också föra med sig negativa effekter.

 

Minskad synlighet kan leda till att kunder glömmer bort företagets produkter eller tjänster, vilket resulterar i förlorade affärsmöjligheter. Dessutom kan det ge intrycket att företaget inte är aktivt, vilket kan skada förtroendet hos befintliga kunder och hela varumärkesbilden.

Det är viktigt att komma ihåg att marknadsföring och kommunikation är avgörande för att behålla närvaro på marknaden och bygga långsiktiga relationer med kunderna, inte minst i svåra ekonomiska tider.

 

Istället för att helt dra ner på marknadsföring och kommunikation kan företag anpassa sina strategier för att vara mer kostnadseffektiva. Det kan innebära att man istället fokuserar på digitala kanaler och/eller anlitar mer prisvärda underleverantörer.

 

Genom att välja sådana underleverantörer och partners kan företag minska sina kostnader samtidigt som de säkerställer hög kvalitet och effektivitet i sina kampanjer. Till exempel kan en frilansande konsult vara ett alternativ istället för en reklam, design eller pr-byrå. Företaget betalar då endast för faktiskt utfört arbete istället för att behöva täcka dyra omkostnader som lokaler och andra driftskostnader. Detta ger företag möjlighet att få kvalificerad hjälp till ett mer överkomligt pris, vilket kan vara särskilt värdefullt under perioder med ekonomisk osäkerhet.

 

BRUNZELL DESIGN är just en sådan flexibel kommunikationspartners som kan bibehålla hög kvalitet till ett bra pris men ändå vara lösningen för företag som vill fortsätta synas och kommunicera effektivt.

 

Tveka inte!

Hör av dig!
13 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

留言


bottom of page